Gazi Osman Paşa Ortaokulu

Vizyon: Kocasinan Gazi Osman Pasa Ortaokulu olarak, Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdas, laik, Atatürk´çü, Kendisi ve toplumu ile barışık, Bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen esnek düşünme yeteneği gerçekleştirebilen ,iletişime açık, Ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktadır.

Misyon: Kocasinan Gazi Osman Pasa Ortaokulu olarak, Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların eğitimli ,bilgili,becerikli ,girişken, kendine güvenin bireyler olarak Türkiye´nin üretken gücünün temel taşları olmaları için çalışıyoruz. Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkanlarını kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen ;tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek varız.

Başarılar: Birçok alanda başarımız bulunmaktadır.

Saatler: Sabah 07:30- 13:10
Isınma: Merkezi Sistem Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: -

WEB - https://goporta38.meb.k12.tr

Adres - YUNUS EMRE MH.KALDIRIM CD.NO.60 KOCASİNAN KAYSERİ

Yerleşim Yeri - Merkez

Adres - YUNUS EMRE MH.KALDIRIM CD.NO.60 KOCASİNAN KAYSERİ

Ulaşım Belediye otobüsü ile şehir merkezine ulaşım sağlanıyor. 111-113 Nolu Hatlar

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve ilçe merkezine 1-2 km uzaklıkta